Ekonomiskt stöd via Fonden

Vår ambition är att alla som vill ska ha möjlighet att rida på vår ridskola. Därför har vi nu möjlighet att erbjuda ekonomiskt stöd via Fonden. Fonden riktar sig till barn och ungdomar upp till 18 år som rider eller vill börja rida. Både nya elever och du som redan rider på vår ridskola och som av olika anledningar kan ha det svårt att betala terminsavgiften kan söka stöd via Fonden och få möjlighet att få halverad avgift. 

Hur går det till?

Du kan själv skicka in ansökan via blanketten som du hittar här på vår hemsida eller bara skicka ett mejl till oss med de efterfrågade uppgifterna. Oavsett om du skickar blanketten eller ett mejl så ska det skickas till info@lork.se. Om du som söker är under 18 år måste du ange en vuxen som kontaktperson. Ansökningar till Fonden kan göras under hela året och behandlas löpande. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt av en, av föreningen, utsedd grupp.

Fonden är ett projekt tillsammans med Skånes Ridsportförbund och Carl Jönssons Understödsstiftelse, som innebär att du som sökande kan få beviljat stöd till halverad terminsavgift.

Frågor?

Mejla oss gärna på ridskolan@lork.se

Ansökningsblanketten hittar du här på hemsidan >>

Fondens logotype