Ungdomssektionen

US är en förkortning för ungdomssektionen och är en barn- och ungdomsverksamhet som innefattar alla klubbens medlemmar mellan 0-25 år. US är ett sätt för barn och ungdomar att träffas tillsammans och göra skillnad på ridskolan.

Vad gör US?

Förutom att fika i mängder anordnar ungdomssektionen aktiviteter såsom Halloweenkväll, rykttävlingar och käpphästtävlingar. Vi hjälper också till på ridläger och uppvisningar. Men framför allt finns US för att representera alla barn och ungdomar i klubben så att era röster och åsikter blir hörda. Därför är det superviktigt att vi har en ungdomssektion!

Vilka är med i US?

Alla klubbmedlemmar under 26 år är med i ungdomssektionen. Det spelar ingen roll om du rider här varje dag, besöker en gång i månaden, är skötare, ridskoleelev eller fodervärd – om du är medlem så är du med i US! Vi vill ha en stor blandning av medlemmar för att kunna skapa en så bra gemenskap som möjligt och för att alla barn och ungdomar ska vara representerade på klubben.

När är det US-möten?

US-möten hålls ungefär en gång i månaden. Tid och datum för nästa möte hittar du här till höger.

Vad händer på US-möten?

Under våra träffar planerar vi och pratar om vilka aktiviteter vi ska ha för er! Du som är medlem under 26 år är välkommen att delta och komma med idéer och förslag om vad du tycker att vi ska göra på ridskolan! Vad tycker du är bra och vad tycker du kan förbättras? Tycker du att vi ska ha en filmkväll eller en skötardag? Kanske fler käpphästtävlingar? Kom och berätta det för oss! Kom med egna idéer! Vi vill veta vad just du tycker om att göra! Kanske vill ni som är äldre ungdomar vara med och hjäpa till att hålla i aktiviteterna? Vi behöver all hjälp vi kan få!

Hur är det att vara med i US?

Att vara med i US är superkul! Man lär känna folk i olika åldrar och det ska absolut inte kännas som något svårt och jobbigt. Självklart måste man ta ansvar, men man får inte glömma bort att roligt! US finns för att vi barn och ungdomar ska kunna göra roliga saker för varandra tillsammans.

Kontakta oss

US är svårt att förklara, så vi förstår om du har massor av frågor. Tveka inte att skriva en kommentar eller skicka ett DM till oss på Instagram. Vi svarar er så fort som möjligt! Annars, kom jättegärna till ett av våra möten och ställ frågor – vi svarar gärna! Det går även bra att maila till ridskolan@lork.se med era frågor.

24/9-2023, kl 11:00

15/10-2023, kl 11:00

19/11-2023, kl 11:00

17/12-2023, kl 11:00